Max Verstappen pronkt met nieuwe vlam Dilara

Print
Max Verstappen pronkt met nieuwe vlam Dilara

Max en zijn Dilara. Afbeelding: AD/Brunopress

Racewonder Max Verstappen (20) is tot over zijn oren verliefd op de Duitse studente Dilara Sanlik en iedereen mag het weten. Met de brunette aan zijn zijde poseerde de Formule 1-coureur afgelopen weekend voor de fotografen bij een feest in de Kitz Race Club in het Oostenrijkse Kitzbühel.

Gehuld in een elegant rood jurkje met talloze hartjes, een matchende rode glitterarmband en grijze laarsjes poseerde de studente stralend naast Verstappen. De tortelduiven kennen elkaar naar verluidt al langer, maar hebben pas sinds enkele maanden een relatie.

Kerst
Max zou zelfs kerst hebben gevierd met Dilara, die oorspronkelijk uit München komt en momenteel in Londen woont. Over Sanlik is verder niets bekend, maar uit de kiekjes op haar Facebookpagina blijkt wel dat ze reislustig is.

Model
Max was eerder bijna een jaar samen met de Zweedse blondine Mikaela Ahlin-Kottulinsky, net als hij een autocoureur. Daarna werd hij nog gelinkt aan het Vlaamse model Joyce Godefridi, modeblogster Roos van der Aa uit Tilburg en de Rotterdamse Maxime Pourquie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen