'De Limburger' blijven zien op Facebook? Dat doe je zo

Print
'De Limburger' blijven zien op Facebook? Dat doe je zo

Afbeelding: De Limburger

Door enkele aanpassingen in de Facebook-tijdlijn zul je minder nieuws en meer berichten van familie en vrienden te zien krijgen. Al is er een eenvoudig trucje om het nieuws van 'De Limburger' toch prominent te blijven ontvangen.

OP JE COMPUTER


Stap 1: Surf naar de Facebook-pagina van 'De Limburger'. 

Stap 2: Klik op het icoontje 'Volgend' en selecteer dan de optie 'Als eerste weergeven'. 

OP JE SMARTPHONE


Stap 1: Surf naar de Facebook-pagina van 'De Limburger' en klik op het icoontje 'Volgend'. Stap 2: Scroll naar beneden en selecteer in de categorie 'In je nieuwsoverzicht' de optie 'Als eerste weergeven'. Dit betekent dat de nieuwsberichten van 'De Limburger' prominent in je tijdlijn zullen verschijnen wanneer je Facebook opent. Je ontvangt geen extra meldingen van 'De Limburger' op je smartphone als je de Facebook-app niet opent.
 

DOWNLOAD ONZE APP
Met de nieuwsapp van De Limburger ben je 24/7 verzekerd van het laatste nieuws. Het Limburgse nieuws uiteraard, maar ook het belangrijkste nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. De nieuwsapp is gratis voor iedereen. Klik hier om de app te downloaden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen