Renée van Wegberg bezingt Liesbeth List opnieuw

Print
Renée van Wegberg bezingt Liesbeth List opnieuw

Afbeelding: AD

Renée van Wegberg uit Horst, die afgelopen woensdag een Musical Award voor haar rol als Liesbeth List in de gelijknamige voorstelling kreeg, gaat opnieuw aan de slag met het materiaal van dat icoon.

Op 22 september 2019 gaat een theatershow in premiere waarin ze het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf bezingt. Ook liedjes van onder anderen Jacques Brel, Frank Boeijen en Toon Hermans komen aan bod, die eerder werden bezongen door La List.

Lees ook: Renée van Wegberg wint musicalaward

Met randje
Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment spreekt van ‘een theatershow met een zogenaamd randje’. "Want er zal muzikaal worden uitgepakt en verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scenes en muzikaal vuurwerk.

Daarnaast zullen we Renée van Wegberg natuurlijk ook terugzien in haar sublieme creatie als Liesbeth List. Ook onder anderen Billy Maluw, Job Greuter en Berry Janssen doen mee in de voorstelling die een landelijke tournee krijgt. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen