Zus Nicky Verstappen: 'Doe alsjeblieft allemaal mee, dit is onze laatste strohalm'

Print
Zus Nicky Verstappen: 'Doe alsjeblieft allemaal mee, dit is onze laatste strohalm'

Femke Verstappen aan het woord op de persconferentie. Afbeelding: ANP/Piroschka van de Wouw

Tijdens de persconferentie vrijdagochtend over het DNA-verwantschapsonderzoek in de zaak-Nicky Verstappen heeft Femke Verstappen, de zus van Nicky, kort het woord genomen.

"Ik was zeven toen het gebeurde", begon Femke. "Mijn hele leven staat in het teken van het vinden van de moordenaar van Nicky."

Lees hier alles over Nicky Verstappen

Worsteling
Femke sprak tijdens de persconferentie over de worsteling die de familie de afgelopen twintig jaar heeft gevoerd: "Iedereen die enig gevoel heeft, kan zich voorstellen hoe onmenselijk de onzekerheid is waar we mee moeten leven." 

Kijk hier de persconferentie terug.

Strohalm
De zus van Nicky eindigde haar toespraak met een oproep: "Dit is onze laatste strohalm. Doe alsjeblieft allemaal mee. De pijn en het gemis worden nooit minder, maar we hopen dat we een antwoord krijgen."

Lees ook: Tentgenootjes Nicky Verstappen doen na 19 jaar hun verhaal

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen