Wapens gevonden op woonwagenkamp in Stein: drie mensen opgepakt

Print
Wapens gevonden op woonwagenkamp in Stein: drie mensen opgepakt

Foto ter illustratie Afbeelding: Flickr/Kevin Hackert/CC BY-NC 2.0

Stein - Bij een controleactie op een woonwagenkamp in Stein zijn donderdagavond drie personen gearresteerd en enkele vuurwapens en verdovende middelen in beslag genomen.

Aan de actie op het kampje aan de Kinskystraat namen naast de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente Stein ook de Belastingdienst en energieleverancier Enexis deel. De beide laatste organisaties inden nog openstaande vorderingen.

Uitkeringen stopgezet
De gemeente controleerde adresgegevens, beëindigde twee uitkeringen en handhaafde illegaal gebouwde en geplaatste objecten. De politie sluit niet uit dat nog meer mensen worden aangehouden in het kader van het onderzoek.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen