Indy Roeven is Limburgs Next Dansmarieke

Print

Afbeelding: Mitchell Giebels

Baarlo / Bong - Indy Roeven (12) uit Baarlo heeft de vastelaoveswedstrijd Limburgs Next Dansmarieke van De Limburger gewonnen.

Indy overtuigde de jury het meeste met haar gevoel voor de vastelaovend en haar danskunsten. Ze is dol op de carnaval en danst al vanaf haar zesde bij DSG Expression.  Auke Vlassak (9, Nederweert) behaalde een tweede plek en Esther Bemelmans (15, Klimmen) werd derde.

Jury
De deskundige jury bestond uit de vastelaovesartiesten Katja Henz en Ben Peters, alsmede dansmarieke Cassie Schmeets en Peggy Michiels van bureau voor live-communicatie Eventief.

 

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen