Warm onthaal in Susteren voor winnaars LVK

Print
Susteren stond in het holst van de nacht op z'n kop bij de glorieuze terugkeer van Spik & Span, het duo dat voor de derde keer winnaar was geworden van het LVK.

In D'n Hermeniezaal werden Jo Huijnen en Niek Dirkx als helden onthaald. Uiteraard ontkwamen ze er niet aan hun winnende lied nog eens te zingen.

Lees ook: Spik en Span uit Susteren winnen voor derde keer LVK

Ongeloof
Het ongeloof over de winst in Kessel was nog groot, liet Niek Dirkx weten. "We waren blij dat we in de finale stonden. Maar we waren niet bezig met winnen, want we hadden al twee keer gewonnen. En dat dit. Je kunt dit gewoon niet bedenken."

Jo Huijnen: "Je weet het vooraf gewoon niet, want het is toch een heel afwijkend liedje."

Burgemeester
Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren was ook bij het nachtelijke onthaal aanwezig. "Fantastisch om dit voor de derde keer mee te maken. Ze laten opnieuw zien dat ze de beste zijn van heel Limburg."

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen