Oproep aanmelden Prinsenfoto 2018

Print
Oproep aanmelden Prinsenfoto 2018

Afbeelding: De Limburger

We nodigen alle officiële carnavalsprinsen van harte uit voor de jaarlijkse groepsfoto. In verschillende regio's worden de foto's gemaakt.

Aanmelden alleen via e-mail met de volgende gegevens:
* naam vereniging
* naam prins(es)
* adres en gsm-nummer contactpersoon
Sturen naar onderstaande emailadressen van de desbetreffende redactie o.v.v. Prinsenfoto. Niet-officiele prinsen en jeugdprinsen zijn helaas uitgesloten.

Parkstad
Voor de prinsen uit Parkstad wordt deze gemaakt op zaterdag 3 februari om 11.00 uur in Cultuurhuis Heerlen, Sittarderweg 145 in Heerlen. Om 10.30 aanwezig zijn in het Theatercafe. Naast de prins en/of prinses mag elke vereniging een extra begeledier afvaardigen. 
Aanmelden via: redactieparkstad@delimburger.nl

Midden-Limburg
Dit jaar wordt de prinsenfoto gemaakt op zaterdag 3 februari om 15.00 uur bij Theaterhotel De Oranjerie in Roermond (inschrijven en verzamelen vanaf 14.00 uur).
In Weert om 12.00 uur bij Taverne de Oude Munt (inschrijven en verzamelen vanaf 11.00 uur).
Aanmelden via redactieroermond@delimburger.nl of redactieweert@delimburger.nl.

Maastricht/Heuvelland
Deze wordt gemaakt op zaterdag 3 februari om om 10:30 uur voor de prinsen uit Maastricht en omgeving en om 11:45 uur voor de prinsen uit het Heuvelland in Centre Ceramique in Maastricht. In verband met registratie graag een half uur eerder aanwezig zijn. Aanmelden via: redactiemaastricht@delimburger.nl of redactievalkenburg@delimburger.nl.

Westelijke Mijnstreek
Dit jaar wordt de jaarlijkse groepsfoto in de Westelijke Mijnstreek gemaakt op zaterdag 3 februari om 11.30 uur in de Stadsschouwburg van Sittard aan de Mgr. Claessensstraat 2 in Sittard. In verband met registratie graag een half uur eerder aanwezig zijn. 
Aanmelden via: redactiesittard@delimburger.nl.

Noord-Limburg
Dit jaar wordt de prinsenfoto gemaakt op zaterdag 3 februari om 14:00 uur bij in Theater De Maaspoort, Oude Markt in Venlo. Inschrijven en verzamelen vanaf 13:15 uur. 
In Venray om 15.00 uur in Schouwburg, aan het Schouwburgplein in Venray. Inschrijven en verzamelen vanaf 14:15 uur. 
Aanmelden via: redactievenlo@delimburger.nl of redactievenray@delimburger.nl.