Twee meiden gedrogeerd en mishandeld: 'Er zat iets in ons drankje'

Print
Twee meiden gedrogeerd en mishandeld: 'Er zat iets in ons drankje'

Afbeelding: Facebook

Twee vrouwen zijn vorige week vrijdag in Maastricht gedrogeerd. Een van hen is daarna mishandeld.

Dat schrijft een van de slachtoffers op Facebook.

Drankje
Lee en Rosa gingen vrijdag nietsvermoedend op stap om het weekend in te luiden. In de loop van de avond heeft iemand volgens de meiden iets hun drankje gedaan. "We zijn hierdoor compleet knock-out gegaan", schrijft Rosa op Facebook. "We weten vanaf een uur of twee helemaal niks meer."

Klappen
In hun onderbewustzijn besloten de gedrogeerde vrouwen huiswaarts te keren. "Ik ben redelijk oké thuis gekomen, hoe? Geen flauw idee...", gaat Rosa verder. "Lee is daarentegen een aantal keer hard geslagen op weg naar huis. Dat weten we na een bezoek aan de huisarts."

Onderzoek
Volgens Rosa is de politie hard aan het werk om uit te zoeken wat er precies is gebeurd. Zelf kunnen de dames zich nog maar weinig herinneren. De politie kon zaterdagavond nog niets toelichten, maar zegt maandag te reageren. 

Oproep
Rosa besluit haar facebookbericht met een oproep: "Ik ben terug te vinden op de stadscamera’s, Lee helaas niet. Heeft iemand Lee Gagliardi vrijdagnacht (19-1), tussen 2 en half 3, zien lopen? We vermoedden dat haar route Maastrichterheidenstraat-Witmakersstraat-Lenculenstraat-Tongersestraat is geweest. Ze liep waarschijnlijk met haar zwarte omafiets aan de hand."

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen