Politie tast nog in duister over nachtelijke mishandeling Maastricht

Print
Politie tast nog in duister over nachtelijke mishandeling Maastricht

Afbeelding: Facebook

De politie zit nog met veel vragen rond de melding die twee vrouwen deden na een stapavondje. De meiden zeggen een kleine twee weken geleden gedrogeerd en mishandeld te zijn in Maastricht.

"We zijn er volop mee bezig", laat een woordvoerder van de politie weten. "Via camerabeelden proberen we te achterhalen welke route de vrouwen hebben gelopen."

Knock-out
Wat een leuk stapavondje had moeten zijn, eindigde voor de vriendinnen Lee Gagliardi en Rosa van der Flier in een nachtmerrie. Beiden zeggen zich vanaf een uur of twee 's nachts niets meer te kunnen herinneren nadat iets in hun drankje werd gestopt. "We zijn hierdoor compleet knock-out gegaan", schreef Rosa in een oproep op Facebook.

Klappen
In hun onderbewustzijn besloten de gedrogeerde vrouwen huiswaarts te keren. Rosa kwam zonder kleurscheuren thuis, maar voor Lee kreeg de avond nog een naar staartje. Zij werd geschopt en geslagen op weg naar huis. 

Geen aangifte
Het tweetal maakt wel melding van het incident bij de politie, maar deed nog geen aangifte. De politie probeert intussen helder te krijgen wat er precies is gebeurd die avond. Een woordvoerder laat weten dat ze ook in gesprek zijn met het tweetal om te kunnen achterhalen wat zich die nacht heeft afgespeeld.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen