Hofland ontkent overstap naar Fortuna

Print
Hofland ontkent overstap naar Fortuna

Afbeelding: Fotopersburo van de Meulenhof

Kevin Hofland ontkent dat hij per direct overstapt naar de technische staf van Fortuna Sittard. De oud-prof van Fortuna en PSV zegt dat hij verbaasd is over de berichtgeving hierover. "Dit is absoluut niet aan de orde nu."

De situatie tussen Fortuna en huidig hoofdcoach Sunday Oliseh is gespannen. Meerdere goed ingevoerde bronnen beweren tegenover De Limburger dat een breuk nabij is tussen de club en de Nigeriaanse trainer. 

Opties
Hofland is momenteel jeugdtrainer bij PSV. Hij heeft een contract tot einde van dit seizoen. De voormalig international zegt wel dat hij vorig najaar met Fortuna een oriënterend gesprek heeft gehad over ‘de toekomst’. "Ik ga straks alle opties naast elkaar leggen. En dan neem ik een besluit welke kant ik op ga."

Felicitaties
Ook René Eijer, die in het geruchtencircuit genoemd wordt als toekomstig rechterhand van Hofland bij Fortuna, ontkent dat hij in Sittard aan de slag gaat. "Het is een interessante job. Ik krijg allemaal berichtjes van mensen die me feliciteren, maar ik heb van de club niets gehoord."