De Schatberg opent elf nieuwe restaurants

Print
De Schatberg opent elf nieuwe restaurants

Afbeelding: Lé Giesen

Recreatiepark De Schatberg in Sevenum opent begin maart elf nieuwe restaurants. Ze maken deel uit van het grotere Family Entertainment Center Sevenum. Naar verwachting is dit project begin april helemaal af.

Aan de rand van de zwemvijver van De Schatberg verrijst het Family Entertainment Center Sevenum. Een vermaakscentrum voor de hele familie. Met elf restaurants onder één dak en twee aparte binnenspeeltuinen. .   

1100 zitplaatsen
De verschillende restaurants komen onder één dak. Hier kunnen straks 1100 mensen eten. Ze betalen één prijs en kunnen dan bij de elf eetgelegenheden terecht voor onder meer pizza, pannenkoeken, grill-restaurant, visrestaurant en een restaurant met alleen maar toetjes. De restaurants worden op dit moment helemaal ingericht. Begin maart gaat dit deel van het Family Entertainment Center Sevenum open, zegt eigenaar Ronald Hoppzak van De Schatberg.

Vul hier een omschrijving van de foto in.

Tekenfilmfiguren
De tweede poot van de uitbreiding, een gethematiseerde binnenspeeltuin voor kinderen van zes tot tien jaar, zal eind maart, begin april opengaan. De kleintjes kunnen vanaf dan spelen in exact nagebouwde decors van tekenfilmfiguren als Angelina Ballerina, Thomas de Trein, Bob de Bouwer en Brandweerman Sam. Kinderen worden uitgenodigd in de huid van de bekende personages te kruipen. Met een roze tutu kunnen ze danspasjes oefenen in de balletschool van Angelina en met een stoere bouwhelm kunnen ze de kraanwagen van Bob bedienen. Ook kunnen ze rolschaatsen in de rollerdisco en ouderwets bouwen met blokken. 

Game-achtig
Voor tieners heeft De Schatberg zelf een concept bedacht: The Portal Action House, dat begin april in gebruik zal worden genomen. Via een portaal worden de kinderen in een game-achtige wereld ‘gezogen’. Daar gaan ze de strijd aan met het kwaad, dat zich in vele gedaanten openbaart. Door fysieke proeven af te leggen, bereiken ze een hoger level. De jeugd moet freerunnend obstakels overwinnen, trucs op de trampoline en halfpipe doen én een parcours afleggen op een BMX. 

De initiatiefnemers mikken op 250.000 bezoekers per jaar. 

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen