Politie zoekt kattenbeul die al jarenlang actief is

Print
Politie zoekt kattenbeul die al jarenlang actief is

Afbeelding: iStock

Ulestraten / Hulsen-Oostbroek - De politie is op zoek naar een dierenbeul die meerdere katten heeft gemarteld en gedood.

Sinds 2015 verdwenen er zeker 12 tot 14 katten in de omgeving van de Don Boscostraat, de Kasteelstraat en de Kennedystraat in Ulestraten. 

Dood
De meeste katten werden later met zware verwondingen teruggevonden  in de buurt van een speeltuin in Geulle, niet ver van de veerpont. Een aantal van de diertjes overleefde de martelpraktijken niet.

Oproep
De politie tast in het duister over wie er achter de mishandeling zit, maar gaat er wel van uit dat het om opzet gaat. Via Facebook doet ze een oproep om in contact te komen met mensen die mogelijk meer weten over de dader.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen