MVV-trainer Elsen zet aanvaller uit de selectie na incident

Print
MVV-trainer Elsen zet aanvaller uit de selectie na incident

MVV'er Koen Kostons. Afbeelding: De Limburger

MVV-aanvaller Koen Kostons is door trainer Ron Elsen teruggezet naar de onder 19-selectie.

Directe aanleiding hiervoor is een incident tijdens de wedstrijd van het reserveteam van MVV tegen Heer, afgelopen maandag. In het duel, waar de selectiespelers van MVV die niet aan spelen toekomen wedstrijdritme konden opdoen, werd Koen Kostons gewisseld. De spits liet toen blijken dat hij daar niet blij meewas.

Ontevreden
Trainer Ron Elsen laat weten ontevreden te zijn over de ontwikkeling die Kostons doormaakt. "Hij moet werken aan zijn houding en presentatie", zo verduidelijkt de trainer. Kostons kreeg afgelopen zomer als 17-jarige een contract voor twee jaar, met een optie voor een extra jaar. Hij scoorde tot nu toe eenmaal in het shirt van MVV.

'Moet hij weten'
Zaterdag zit de aanvaller bij de Onder 19-selectie voor het duel tegen ARC uit Alphen aan den Rijn. "Daarna kijken we wel verder, afhankelijk van hoe hij dit oppikt", zegt Elsen. Kostons zelf wil niet inhoudelijk reageren op het besluit van Elsen. "Wat de trainer zegt moet hij weten. Normaal gesproken sluit ik na de wedstrijd van MVV tegen Jong PSV weer aan bij de groep."