'Fortuna-fan' verwondt Barney bij opkomst: "Dit slaat nergens op"

© RTL7

Darter Raymond van Barneveld moest donderdagavond gehavend aan zijn partij tegen Daryl Gurney beginnen in de eerste ronde van de Premier League Darts. Een fan gehuld in Fortuna-shirt haalde tijdens de walk-on van Barney, zonder walk-on girls, de vinger van de Hagenees open.

Redactie

Dat beweerde Van Barneveld na afloop van de moeizame wedstrijd die in 6-6 eindigde. Fortuna"Ik weet niet precies wat er gebeurde. Iemand in oranje shirt met Fortuna Sittard en-zo erop pakte me beet en haalde mijn vinger open. Het slaat natuurlijk nergens op, maar het haalt je wel uit je concentratie. Ik denk dan doe gewoon een boks. Je ziet nu wat er kan gebeuren."Ondanks de gehavende vinger kwam Van Barneveld tot een hoog gemiddelde. "Ik gooide formidabel in die eerste legs", begint Barney, die wel met 0-2 achterkwam. "Het was sowieso een heel aparte wedstrijd. Ik ben al de hele week in Engeland en moet de hele tijd van hier naar daar. Ik ben gewoon gesloopt, ik ben op. Hij heeft dat toch minder en kon zich in alle rust voorbereiden."Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 6-6 waardoor Barney en Gurney de punten moesten delen. Bekijk de beelden van het incident hier

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee