Geert Wilders neemt fans mee naar de Efteling

Print
Geert Wilders neemt fans mee naar de Efteling

Afbeelding: ANP

PVV-leider Geert Wilders trakteert 10 trouwe PVV-stemmers binnenkort op een dagje Efteling.

Geïnteresseerden kunnen zich op een speciale site van de partij melden en moeten daarbij vermelden waarom juist zij mee zouden mogen met de Venlonaar. De tien inzenders met de meest originele motivaties krijgen een uitnodiging om mee te gaan naar het pretpark.

Van Wilders is bekend dat hij een groot fan is van de Efteling. Zijn favoriete attractie is de Droomvlucht.

Prima
De Efteling staat achter het hele idee. "Wij zijn er van op de hoogte dat de PVV het initiatief heeft genomen om een bezoek te brengen aan de Efteling. Het is niet voor het eerst dat een politieke partij op eigen gelegenheid een bezoek brengt aan het pretpark. Dat vinden we natuurlijk prima. Iedereen is hier tenslotte van harte welkom voor een onbezorgd dagje uit. Ongeacht politieke voorkeur, geloofsovertuiging, etcetera", aldus een woordvoerdster van de Efteling.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen