Nieuw logistiek bedrijf in Venray: honderden nieuwe banen

Print
Nieuw logistiek bedrijf in Venray: honderden nieuwe banen

Afbeelding: Istock

Venray - Ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed Segro gaat een distributiecentrum op bedrijventerrein De Blakt in Venray bouwen.

De nu nog onbekende gebruiker van het bedrijfsgebouw zal 250 tot 300 nieuwe, vaste banen creëren, voor zowel hoogopgeleide als laagopgeleide werknemers. Op piekmomenten zullen daar nog tijdelijke banen bijkomen.

Negen miljoen
De gemeente heeft voor ruim negen miljoen euro een perceel van 7,3 hectare aan Sigro verkocht. Hierop zal een bedrijfsgebouw van 4,5 hectare verrijzen, ongeveer negen voetbalvelden groot. De bouw start naar verwachting dit jaar.

Greenport Venlo
Met deze deal heeft Venray het laatste grote grondstuk van De Blakt verkocht. De gemeente wil komende tijd samen met Greenport Venlo een dertig hectare groot nieuw bedrijventerrein ontwikkelen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen