Emirates dagelijks met vrachtvluchten op Maastricht Airport

Print
Emirates dagelijks met vrachtvluchten op Maastricht Airport

Afbeelding: Ermindo Armino

Luchtvrachtmaatschappij Emirates SkyCargo gaat vanaf maart dagelijks Maastricht Aachen Airport aandoen. Nu is dat nog drie keer per week.

Emirates vliegt vanaf volgende maand elke dag vanuit Los Angeles, Chicago of New York naar Dubai met een tussenstop op vliegveld Beek.

Lading
Daarbij is het de bedoeling dat telkens een derde van de lading uit het toestel wordt gehaald en er net zoveel gewicht weer in gaat richting Dubai.

Deze dinsdag landde het eerste toestel van Emirates op Beek. Het bedrijf wil de frequentie later dit jaar verhogen naar zo'n 15 vluchten per week, daaronder mogelijk ook bloementransporten.

Lees ook: Emirates opent Amerikaanse markt voor vliegveld Beek

Derde
Emirates is na Silkways en Skygates de derde grote vrachtvervoerder die is binnengehaald door TCGI, het bedrijf dat sinds anderhalf jaar de exploitatie van Maastricht Aachen Airport in handen heeft.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen