Venlose variété-trio Neutjesrang stopt ermee

Print
Venlose variété-trio Neutjesrang stopt ermee

Afbeelding: De Limburger/Rob Oostwegel

Tegelen - In het jaar waarin zij hun 3x11-jarig artiestenjubileum vieren, valt het doek voor Neutjesrang. Paul Nagelmaeker, Fred van den Boogaard en René Oostdam hebben besloten te stoppen.

De afscheidsvoorstelling waarmee ze in 2018 op tournee gaan, kreeg niet voor niets de toepasselijke titel 'De Laatste Ronde'. 

In de voorbereiding kwam het Venlose variété-trio tot de conclusie dat ze eigenlijk zo'n beetje alles al hadden gedaan en in herhaling begonnen te vallen.

Het 'Laatste Ronde' wordt een rondje langs alle officiële Venlose carnavalsverenigingen. Zij kunnen het trio in het nieuwe seizoen gratis boeken. Neutjesrang vraagt als tegenmoetkoming alleen een reiskostenvergoeding. Verder zijn er plannen voor een tweetal theatershows in het voorjaar van 2019.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen