Ongeslagen reeks VVV is ten einde: 3-0 klop in Tilburg

Print
Ongeslagen reeks VVV is ten einde: 3-0 klop in Tilburg

Afbeelding: Pro Shots

Na vijf eredivisiewedstrijden ongeslagen te zijn gebleven heeft VVV woensdagavond weer eens een nederlaag geleden.

Op de dag van het 115-jarig bestaan van de Koelclub ging de ploeg van Maurice Steijn met 3-0 onderuit in Tilburg tegen Willem II.

Van Crooij
Vito van Crooij werd door Maurice Steijn buiten de basis gehouden. De Venlose aanvaller liep afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Feyenoord een open wond aan zijn knie op en moest daaraan gehecht worden. Van Crooij zat wel met een ingepakte knie op de bank en na een half uur spelen kwam hij alsnog aan binnen de lijnen. Van Crooij verving Jerold Promes die met een hamstringblessure uitviel.

Schrik van VVV
In een allesbehalve aantrekkelijke eerste helft maakte Willem II het spel, maar had VVV in eerste instantie weinig moeite om stand te houden. Hoe meer de eerste helft vorderde hoe gevaarlijker de Tilburgers echter werden. Dit resulteerde op slag van rust in een 1-0 voorsprong voor Willem II. De doelpuntenmaker was Bartholomew Ogbeche, in Venlo al de schrik van VVV met drie treffers in het duel waarin een 3-1 voorsprong werd weggegeven door de ploeg van Steijn (3-3).

Snel beslist
De VVV-trainer greep tijdens de rust in en bracht Romeo Castelen bij het begin van de tweede helft voor Torino Hunte. Het tweede bedrijf was nog geen vijf minuten oud toen Willem II de 2-0 op het scorebord zette via aanvoerder Ben Rienstra. Kort daarna besliste Jordy Croux het duel definitief door er 3-0 van te maken.