Ouderwets gezellig op Auw Wieverbal in Valkenburg

Print

Afbeelding: Auwwieverbal.nl

Het was ouderwets gezellig donderdagavond in het centrum van Valkenburg tijdens het traditionele Auw Wieverbal.

Het Geulstadje stroomde al vroeg op de avond vol met carnavalsvierders die genoten van tal van optredens van onder anderen Andy en Roy, Big Benny, Beppie Kraft, Fiorenza, La Bamba, Marleen Rutten.

Grotestraat
Het Auw Wieverbal keerde dit jaar terug in de Grotestraat in Valkenburg, met de vertrouwde buffetten en muziek. Vorig jaar werden alle officiële festiviteiten verplaatst naar het Walramplein om de Grotestraat, waar het evenement uit zijn jasje begon te groeien, enigszins te ontlasten.

Festivalterrein
Op het Walramplein is dit jaar een apart festivalterrein waar de optredens zijn. In de Grotestraat zijn de vertrouwde buitenbuffetten en de DJ-tafel teruggekeerd. Ook daar is dit jaar live-muziek te horen.

Het Auw Wieverbal was de hele avond ook te bekijken via een live-stream.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen