Lovende reacties uit hele land op documentaire Nao 't Zuuje

Print
Lovende reacties uit hele land op documentaire Nao 't Zuuje

Afbeelding: Nao t Zuuje

De documentaire Nao 't Zuuje, die donderdagavond te zien was op NPO 3, kan op lovende reacties uit het hele land rekenen.

Op Twitter stromen de positieven berichten binnen. "Van carnaval begrijp ik weinig, maar bij het zien van #zuuje ontroert het me wel", schrijft een kijker. "Ook al heb ik het weleens geprobeerd, het carnaval zit me niet in het bloed. Maar wat een mooi feest. Fascinerend," laat een ander weten. 

Trending
Nog honderden anderen reageren, het merendeel uiterst positief. Opvallend is dat verschillende mensen zeggen niets met carnaval te hebben, maar toch enorm hebben genoten van de film. De hashtag #zuuje werd zelfs trending topic. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Lees ook: Lex Uiting: prins worden is het hoogst haalbare in je eigen stad

In de film volgt regisseur Rob Hodselmans prins Lex Uiting en zijn adjudanten Dick en Martijn die de vastelaovend in Venlo intens beleven. Wie de uitzending donderdag gemist heeft, kan hem hier terugkijken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →