Nienke door naar finale The Voice of Holland

Print
Nienke door naar finale The Voice of Holland

Afbeelding: RTL

Het was opnieuw spannend voor Nienke Wijnhoven, maar de zangeres uit Horst staat volgende week in de finale van The Voice of Holland.

Met de nummers 'Let It Go' van James Bay en 'One Last Time' van Ariana Grande wist Nienke het publiek te overtuigen.

Naast Nienke gaan ook Jim van der Zee, Samantha Steenwijk en Demi van Wijngaarden door naar de finale. In het zicht van de haven vielen vrijdag Tjindjara Metschendorp en Kimberly Maasdamme af.

Topfavoriet
Het afvallen van topfavoriet Kimberly kwam voor de coaches totaal onverwacht. Haar uitvoering van Beyoncé's Sweet Dreams was gewoon steengoed, vond Miss Montreal-frontvrouw Sanne Hans. Ook mentor Waylon was apetrots. Toch kreeg Kimberly de minste stemmen van het thuispubliek en moest ze al op de helft van aflevering haar koffers pakken.

Idioot
"Dit is niet gek, dit is gewoon idioot", reageerde een verbouwereerde Anouk. "Dit krijg je als wij geen punten geven", ging de Haagse rockdiva verder, verwijzend naar het feit dat de uitslag vanavond volledig werd bepaald door het sms'ende publiek. "Het is een idioot volk dat stemt, they don't know. Dit is ook waarom het volk nooit het songfestivalliedje moet kiezen."

In de tweede ronde viel Tjindjara uit het team van Ali B af.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen