Limburger verdacht van geweldsincident in Arnhem

© Gelderlander/GinoPress

Een veertigjarige man uit Mook wordt als verdachte gezien van een geweldsincident dat zich vrijdagmiddag heeft afgespeeld in Arnhem.

ANP

Hij wordt verdacht van zware mishandeling en poging tot moord dan wel doodslag, zegt een politiewoordvoerder zaterdag.

Gewond gevondenHet incident speelde zich af in een woning aan de Gemertstraat. De politie vond drie bewoners, een man van 49 en twee vrouwen van 33 en 51 jaar, gewond in het huis. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee kinderen die ook in het huis waren, bleven ongedeerd.

AangebeldDe man uit Mook bleek even verderop te hebben aangebeld bij een willekeurige woning aan de Heeswijkstraat, waar hij naar binnen liep toen er werd opengedaan. Hij was ook gewond. De man werd daar aangehouden en voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Uit de hand gelopenVolgens de politie is er sprake geweest van een conflict dat uit de hand is gelopen. Waar dat over ging en hoe de vier gewond zijn geraakt, kan een woordvoerder niet zeggen. Hij wil alleen kwijt dat alle gewonden buiten levensgevaar zijn.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal