Lions sterkste in Limburgse handbalderby

Print
Lions sterkste in Limburgse handbalderby

Afbeelding: Istock

De Limburgse derby in de BENE-League is zaterdagmiddag gewonnen door OCI-Lions. In Sittard werd Herpertz Bevo Hc met 29-24 verslagen.

Met nog vijf duels te spelen in de BENE-League was elk punt gewenst voor zowel Lions als Bevo voor plaatsing voor de Final Four in Den Bosch op 17 en 18 maart.

De teams waren zich daarvan goed bewust en het ging de eerste helft gelijk op. Even liep Lions twee treffers uit, maar de gasten uit Panningen kwamen weer langszij. Bij rust was de stand in evenwicht 16-16.

Forceren
Na rust kwam Lions beter uit de kleedkamers. Doelman Luuk Hoiting pakte een aantal belangrijke ballen en langzaam liep Lions weg van de concurrent. Bevo ging forceren, maar was niet bij machte de achterstand te verkleinen. Lions heeft hierdoor nu drie punten meer dan de ploeg uit Panningen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →