Unnerstall: ‘Het maakt niet uit hoe je ze stopt’

Lars Unnerstall op archiefbeeld.

Lars Unnerstall op archiefbeeld.© De Limburger/Le Giesen

In het Afas Stadion in Alkmaar, waar VVV een zwaarbevochten punt wegsleepte, was het bar en boos weer. Stormwind en regen en dus een moeilijke wedstrijd voor VVV-keeper Lars Unnerstall.

Hans Straus

De boomlange Duitser stopte op onorthodoxe wijze enkele schoten van Mats Seuntjens."De wind waait hier heel hard door het stadion. AZ heeft enkele goede schutters en dan die wind erbij, ik heb ze geloof ik met al mijn ledematen gestopt. Uiteindelijk maakt het niet hoe, als je ze maar tegenhoudt. De jongens hebben keihard gevochten. Een mooie opsteker na de slechte wedstrijd tegen Willem II."Lees ook: VVV houdt knap stand in Alkmaar

LeeuwOok Danny Post had gevochten als een leeuw en wel tegen AZ-reus Wout Weghorst. De boomlange spits lag aan de ketting bij Post, die achterin de positie van Damian van Bruggen moest overnemen. "Ze hebben niet veel kansen gehad. Het is mooi als de jongens zeggen dat ze me gemist hebben tegen Willem II, maar vandaag heeft iedereen geknokt voor wat hij waard was."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee