De Luizenmoeder stijgt door naar duizelingwekkende 4,8 miljoen kijkers

Print
De Luizenmoeder stijgt door naar duizelingwekkende 4,8 miljoen kijkers

Afbeelding: AD/RV

Werkelijk niets lijkt het succes van De Luizenmoeder te kunnen stoppen.

Zondag werden de kijkcijfers met uitgesteld kijken bekend en daarmee stijgt het programma door naar een duizelingwekkende 4,8 miljoen kijkers. Een aantal dat sinds 2015 alleen door de voetbaldames werd gehaald toen ze Europees kampioen werden.

Records
Week in week uit breekt De Luizenmoeder records. Zo is het uitgesteld kijken-record sinds afgelopen weekend met ruim 1,5 miljoen kijkers stevig in handen van de satirische comedyserie. Ook online is het programma populair. De derde aflevering werd door 420.000 kijkers via internet opgezocht en daarmee schreef de tv-serie geschiedenis.

Best bekeken
Daarnaast is De Luizenmoeder het best bekeken programma op de zender sinds de start van NPO 3. De vierde aflevering trok afgelopen zondag lineair bijna 3,5 miljoen kijkers. Daar komen nog eens 1,3 miljoen kijkers bij die de aflevering later op tv terugkeken. Dat brengt de score op een totaal van bijna 4,8 miljoen kijkers.

Zondagavond is de vijfde aflevering van De Luizenmoeder te zien. Een tweede seizoen is inmiddels al aangekondigd. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen