Geslaagde Vasteloaves Villaasj in Roermondse wijk Maasniel

Print
De organisatie van de Vasteloaves Villaasj kan tevreden zijn over de eerste editie van dit alternatieve carnavalsfeest in de Roermondse wijk Maasniel.

Geen optocht dit jaar, maar een soort feeststraat met diverse podia waar iedereen op en neer liep. En hoewel de beloofde rode loper vanwege het barre weer in de ochtend weer was opgerold, waren de weergoden in de middag het publiek toch gunstig gezind.


Veel mensen
Veel bezoekers zeiden dat ze nog nooit zo veel mensen in Maasniel hadden gezien tijdens carnaval. Anderen roemden de organisatie. Anita Douven liet namens de kersverse stichting Vasteloaves Villaasj weten dat ze het voorzichtig wel een succes konden noemen.

"We hopen dat het binnen vijf jaar uitgroeit tot een heus feest, waarvan mensen zeggen: Carnavalszondag moeten we naar de Villaasj in Neel."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →