Dronken brokkenpiloot maakt meerdere ongelukken

© iStock

De politie heeft maandagavond in Echt een man aangehouden die meerdere ongelukken had veroorzaakt. Hij bleek te veel te hebben gedronken.

Redactie

De man veroorzaakte even na negen uur 's avonds een ongeluk op de A2 ter hoogte van Echt. Vier auto's botsten daar op elkaar door de capriolen van de man.

AchtervolgingEen getuige zag dat de dader er vandoor ging en zette de achtervolging in. Nadat hij de politie had gewaarschuwd zag hij hoe de brokkenpiloot op de Maasbrachterweg in Echt opnieuw in de fout ging. De man verloor de macht over het stuur en kwam in de voortuin van een woning tot stilstand.

In beslagDe man probeerde opnieuw te vluchten, maar de inmiddels gearriveerde politie kon hem aanhouden. Bij controle bleek de man te veel te hebben gedronken. Zijn auto werd daarop meteen in beslag genomen.

Bij de ongelukken vielen geen gewonden, laat de politie weten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee