William Gommans interim-trainer HandbaL Venlo

© iStock

William Gommans is aangesteld als interim-trainer van de mannenploeg van Cabooter HandbaL Venlo. Gommans gaat tijdens de trainingen geassisteerd worden door Henk Rutten, maar de Venlonaar blijft eindverantwoordelijk. Marcus Granberg blijft aan als assistent-trainer.

Ingrid Lemmens

Hiermee nemen Gommans en Rutten de taken over van Eric Eussen, van wie Venlo vlak voor carnaval afscheid nam, omdat de chemie tussen hem en de spelers ontbrak.

VoorlaatsteHet drietal staat voor de moeilijke opdracht om Venlo in de eredivisie te houden. De ploeg staat voorlaatste en speelt zaterdagavond tegen hekkensluiter ARBO Rotterdam.

Zowel Gommans als Rutten is geen onbekende bij HandbaL Venlo. Gommans is de huidige trainer van de B-jeugd en had in het verleden meerdere teams bij Venlo onder zijn hoede. Zo promoveerde hij met de mannen van Loreal (voorloper HandbaL Venlo) via de regioklasse naar de eredivisie.

VrouwenOok was Gommans trainer van de Venlose vrouwen en bij de mannen van Bevo Hc. Rutten heeft in het verleden ook zowel de Venlose vrouwen als de mannen van Bevo getraind.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee