Autodieven op pad voor BMW's

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.© iStock

In de Duitse grensstreek zijn de afgelopen dagen autodieven op pad geweest.

Redactie

Zo verdween er een BMW uit de 3-serie in de nacht van donderdag op vrijdag. De wagen werd door de eigenaar ’s avonds voor een huis geparkeerd aan de Mercatorstraße in Gangelt. De volgende ochtend even voor zeven uur werd duidelijk dat de wagen was verdwenen.

De nacht ervoor werd ook al geprobeerd een BWM uit de 3-serie te stelen aan de Sittarder Straße in Tudderen. Hier lukte het de daders niet om de wagen mee te nemen.

OntdektOok in Millen mislukte de diefstal van een auto in de nacht van donderdag op vrijdag. Een bewoner van de Johann-Grein-Straße zag rond half één dat er een man in de buurt van zijn woning stond. Toen deze merkte dat hij ontdekt was, liep hij weg in de richting van de kerk, gevolgd door een tweede persoon.

Portieren openDe bewoner zag vervolgens dat de portieren van zijn auto, die op de ­oprit stond, waren geopend en dat geprobeerd was de wagen te stelen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee