Française (60) in appartement door eigen herdershonden opgegeten

Mechelse herders (foto ter illustratie)

Mechelse herders (foto ter illustratie)© AD/Thinkstock

Een alleenstaande 60-jarige vrouw uit het Franse Rouvray blijkt te zijn opgegeten door haar zes Mechelse herders. De politie vond afgelopen dinsdag alleen een menselijke schedel en een aantal beenderen toen ze het appartement van de vrouw binnengingen.

AD

De agenten kwamen af op een melding van buurtbewoners die zeiden dat zij de vrouw en haar honden al drie weken niet hadden gezien. Ook beantwoordde zij geen oproepen, melden verschillende Franse media vandaag. Zesde hondToen de agenten de deur openden troffen zij vijf hongerige honden aan. De zesde was waarschijnlijk ook opgegeten. Het Franse forensisch instituut zal autopsie op de schedel doen, maar het zal moeilijk worden om de datum en de oorzaak van het overlijden van de vrouw te bepalen.ZiekHet is vooralsnog onduidelijk of het de honden waren die de 60-jarige hebben gedood of dat ze gestorven is voordat ze door haar dieren werd opgegeten. De vrouw was ziek.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee