Handenvol werk politie door alcohol en drugs in verkeer

© Facebook/politie Venray

Automobilisten onder invloed van drank en drugs hebben de politie in de regio Venray afgelopen weekeinde handenvol werk bezorgd.

Redactie

In de nacht van zaterdag op zondag werd op de A73 een 22-jarige man uit Belfeld aangehouden. Hij werd 'geklokt' met een snelheid van 190 kilometer per uur. Bij controle bleek dat hij verdovende middelen had gebruikt.

OngelukEen 67-jarige man veroorzaakte zondag een eenzijdig ongeluk, zo laat de politie Venray op Facebook weten. Hij richtte veel schade aan bij straatmeubilair en reed bovendien zijn auto total losss. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol.

Teveel alcoholIn de nacht van vrijdag op zaterdag werd het rijbewijs van een 28-jarige inwoner van Maaseik ingevorderd, omdat hij na het drinken van teveel alcohol achter het stuur was gekropen. Hetzelfde overkwam een 29-jarige man en een 69-jarige man uit Venray. Beiden hadden te diep in het glaasje gekeken en konden hun rijbewijs bij de politie inleveren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee