Zeg het maar: komkommervlaai of aspergevlaai?

De aspergevlaai

De aspergevlaai© Jan Linders.nl

De komkommervlaai.

De komkommervlaai.© Jan Linders.nl

thumbnail: De aspergevlaai
thumbnail: De komkommervlaai.

De Limburgse supermarktketen Jan Linders wil zijn assortiment vlaaien uitbreiden met een groentevlaai.

Will Gerritsen

De klanten mogen kiezen tussen een 'frisse komkommervlaai' of een 'hartige aspergevlaai', zo laat het winkelbedrijf uit Nieuw-Bergen op zijn website weten.

KrokantIn een persbericht meldt Jan Linders dat de komkommervlaai lichtzoet is en een krokante korstbodem heeft, "gevuld met een luchtige yoghurt-roomvulling en laagjes verse komkommer met balsamicoazijn."De aspergevlaai is "hartig en gemaakt van traditioneel vlaaideeg, gevuld met onder andere stukken asperges, crème fraîche, peterselie, ei, en geraspte belegen kaas."Klanten kunnen tot en met zaterdag op de website kiezen welke vlaai ze in de winkelschappen willen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee