Video - Neem nu al een virtueel ritje in nieuwe achtbaan Toverland

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De nieuwe achtbaan van Toverland wordt nog gebouwd, maar wie niet kan wachten kan nu al een virtueel ritje in de attractie maken.

Redactie

Het nieuwe themagebied Avalon, inclusief de nieuwe achtbaan Fenix, is namelijk nagebouwd in het computerspel Planet Coaster. De maker, die zichzelf Operateur noemt, heeft een filmpje van een ritje in de zogenoemde wing coaster op YouTube gezet.

VisieOperateur, wiens echte naam Dave Lancel is, baseerde zich op artists impressions van het nieuwe themagebied. "Alles wat je ziet zal in het echt waarschijnlijk wel anders. Dit is slechts mijn visie op de magische wereld Avalon", schrijft hij bij de video.

Lees ook: Bouw nieuwe achtbaan Toverland is attractie op zich

Volgens pretparkblog Looopings had Operateur zo'n zeventig uur werk aan de creatie, die bestaat uit zo'n 42.000 objecten. Een woordvoerder van het pretpark laat aan de site weten ontzettend onder de indruk te zijn. "Fantastisch om Avalon nu al op deze manier tot leven zien te komen. We merken aan alles dat de uitbreiding leeft bij de fans."

Lees ook: Drie keer over de kop in nieuwe achtbaan Toverland

Het nieuwe themagebied Avalon gaat open op 7 juli 2018.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee