My Baby hoofdact op Bevrijdingsfestival Limburg

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De band My Baby is op 5 mei de hoofdact op het Limburgse Bevrijdingsfestival in Roermond.

Redactie

Het Amsterdamse trio is gekozen tot één van drie Ambassadeurs van de Vrijheid 2018, net als Fedde Le Grand en Ronnie Plex & Deuxperience.

ServiëCato van Dijck, zangeres van My Baby: "Tijdens onze Europese tour van afgelopen najaar hebben we een grensovergang en een kamp in Servië bezocht, waar vluchtelingen zaten. Zij wilden verder Europa in, maar mochten niet door. Het zijn geen gelukszoekers, maar mensen die net als wij veiligheid willen en toegang tot basisbehoeftes. Dat krijgen wij gratis en voor niets, daar staan we niet altijd bij stil.” (Zie de video bij dit artikel).

HelikoptersMy Baby zal optreden in Roermond, Amsterdam, Haarlem en Den Bosch. Zoals gebruikelijk zal het ministerie van Defensie weer helikopters beschikbaar stellen zodat de artiesten op 5 mei op meerdere plekken in het land kunnen optreden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee