My Baby hoofdact op Bevrijdingsfestival Limburg

Print
De band My Baby is op 5 mei de hoofdact op het Limburgse Bevrijdingsfestival in Roermond.

Het Amsterdamse trio is gekozen tot één van drie Ambassadeurs van de Vrijheid 2018, net als Fedde Le Grand en Ronnie Plex & Deuxperience.

Servië
Cato van Dijck, zangeres van My Baby: "Tijdens onze Europese tour van afgelopen najaar hebben we een grensovergang en een kamp in Servië bezocht, waar vluchtelingen  zaten. Zij wilden verder Europa in, maar mochten niet door. Het zijn geen gelukszoekers, maar mensen die net als wij veiligheid willen en toegang tot basisbehoeftes. Dat krijgen wij gratis en voor niets, daar staan we niet altijd bij stil.” (Zie de video bij dit artikel).

Helikopters
My Baby zal optreden in Roermond, Amsterdam, Haarlem en Den Bosch. Zoals gebruikelijk zal het ministerie van Defensie weer helikopters beschikbaar stellen zodat de artiesten op 5 mei op meerdere plekken in het land kunnen optreden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →