Ongewijzigde selectie MVV tegen Almere

© OrangePictures

MVV won vorige week met 4-1 van NEC en zal vrijdagavond (20.00 uur) met een identieke selectie de strijd aangaan met Almere City, dat op bezoek komt in Maastricht.

Emil Visser

Dat betekent tevens dat spits Marvin Ogunjimi er niet bij is. Hij trainde de afgelopen week wel mee, maar ontbrak op de afsluitende training wegens privéproblemen. Ook de wedstrijd tegen Almere City zal hij missen. “Zijn hoofd staat er niet naar”, bevestigt coach Ron Elsen. Aanvoerder Ricardo Ippel is ook nog niet bij de selectie, maar hij trainde wel voor het eerst mee met de bal.

ZelfvertrouwenHet zelfvertrouwen van MVV is behoorlijk opgekrikt na de zeges tegen Cambuur en NEC. “Dat zorgt voor een betere temperatuur binnen de selectie”, beaamt Elsen. “Maar behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.”

DeceptieDe heenwedstrijd liep voor MVV uit op een deceptie. De Maastrichtenaren moesten noodgedwongen aantreden met een gelegenheidsverdediging met onder meer Ricardo Ippel en Shermaine Martina en verloren met 3-2.

Vermoedelijke opstelling: Verrips, Ciranni, Mmaee, Shermar Martina, Janssens, Mares, Nys, Okita, Nwakali, Schroijen, Yildirim

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee