Schuurs neemt geen genoegen met punt in topper

Fortuna-verdediger Schuurs.

Fortuna-verdediger Schuurs.© De Limburger/Rob Oostwegel

Fortuna Sittard en NEC wonnen al allebei een periodetitel, maar spelen in de derde periode geen enkele rol van betekenis. Twee ploegen in zwaar weer kortom.

Tim Geurts

Als het aan Perr Schuurs ligt, komt daar vrijdagavond in Nijmegen echter verandering in.

Mooiste wedstrijdenDe verdediger en aanvoerder keert terug van een schorsing en kijkt uit naar het duel tegen NEC. "Het zijn niet de belangrijkste, maar wel de mooiste wedstrijden.”

Na vier nederlagen en een gelijkspel wordt het ook wel weer eens tijd om te winnen. “We moeten er vanaf de eerste minuut bovenop klappen. We gaan echt niet voor één punt die kant op.”

Fitte selectieKevin Hofland en Claudio Braga kunnen bovendien over een praktisch fitte selectie beschikken. Enkel Gavin Vlijter is nog niet helemaal fit. Fortuna is dus op volle oorlogssterkte voor de topper tegen NEC, al denkt Schuurs dat het ook bij een nederlaag nog niet gespeeld is. "Het voelt niet al eens laatste kans. Daarvoor laat NEC ook teveel punten liggen."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee