Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Roggelse Mido snijdt döner sierlijk en royaal

Afbeelding: De Limburger

Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Pizzeria grillroom Mido in Roggel deze week zijn smaakpapillen op hol?

Pikdonker is het als we Roggel binnenrijden. Bitterkoud is het buiten, binnenshuis warmt men zich aan de hoop op Olympisch goud voor onze jongens en meisjes op glad ijs in Korea. ‘Onze’ gouden medailles kunnen we sneller tellen dan het aantal restaurants, cafetaria’s en andere keukens in dit Leudaldorp. "Ik zou wel eens een paar echte Roggelnaars willen zien. Moeten aardig uit de kluiten gewassen mensen zijn met zo veel eethuizen”, vraagt de gast terwijl hij zijn ...