Avdijaj mogelijk terug in selectie Roda

Print
Avdijaj mogelijk terug in selectie Roda

Afbeelding: Ermindo Armino

Sneller dan verwacht herstelt Roda-aanvaller Donis Avdijaj van de blessure aan zijn bovenbeen die hij ruim twee weken geleden opliep tegen Ajax.

De huurling van Schalke wordt mogelijk al in de selectie opgenomen van de Kerkraadse ploeg, die zondag in Tilburg (aanvang 14.30 uur) een belangrijk degradatieduel tegen Willem II speelt. Zaterdag volgt nog een laatste test tijdens de training.

Meniscusoperatie
Ook Mohamed El Makrini is weer fit. Hij ontbrak vorige week tegen FC Utrecht wegens een verrekking. Trainer Robert Molenaar mist wel Daryl Werker. De verdediger heeft al langer knieklachten en is deze week geopereerd aan zijn meniscus.

Naar verwachting is hij weer beschikbaar in de eindfase van de competitie. Ook de al langer geblesseerden Ashton Götz en Ognjen Gnjatic ontbreken.

Eindverantwoordelijk
Molenaar blijft achter de behoudende speelwijze staan in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, die Roda kansloos met 1-4 verloor. Wel heeft hij het duel met de spelersgroep geëvalueerd. "Ik heb daarin vooropgesteld dat ik eindverantwoordelijk voor die keuze was."