Angela Schijf zwijgt over toekomst Flikken Maastricht

Print
Angela Schijf zwijgt over toekomst Flikken Maastricht

Angela Schijf voelt zich helemaal thuis in Maastricht. Afbeelding: ANP

Angela Schijf houdt haar lippen stijf op elkaar over de toekomst van ‘Flikken Maastricht’. De politieserie begint 2 maart aan de twaalfde reeks, maar de actrice zwijgt over een eventueel vervolg.

Of ze al getekend heeft voor een dertiende serie wil ze in een interview met L-Magazine van De Limburger – naar aanleiding van de voorstelling La Superba bij Toneelgroep Maastricht - niet vertellen. Met pretogen: “Ga je dat opschrijven? Dan zeg ik niks, nee dan zeg ik niks.” 

Meisje van plezier
Of ze lang over doorgaan of stoppen heeft getwijfeld? “Je moet jezelf vragen blijven stellen, succes niet als vanzelfsprekend zien. Zo ben ik waanzinnig blij met de reacties op Meisje van plezier. Ik twijfelde: pikken mensen het als je hier agent bent en dan daar escort? Ik voel me gezegend met de mooie projecten die op mijn pad komen. Zoals La Superba bij Toneelgroep Maastricht. Dat ik deel uitmaak van deze club en dit stuk is weer een droompje dat uitkomt.”

Lees hier het volledige interview met Angela Schijf

Frietjes van Reitz
Ze verkeert momenteel weer in Limburg om de voorstelling voor te bereiden die 4 maart in première gaat. Ze is blij weer in Maastricht te zijn. “Als ik er een tijd niet ben, mis ik het. Dan wil ik naar mijn favoriete schoenenzaak en koffietentje en minimaal één keer frietjes van Reitz. Ik voel me er echt thuis. Ik ken alle straten, fiets me een ongeluk en kan me door de rust goed focussen.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →