Hele nacht in de vrieskou voor Pinkpopkaartje

Print
Hele nacht in de vrieskou voor Pinkpopkaartje

Afbeelding: Jean-Pierre Geusens

Geleen - Het wordt steenkoud in de nacht van vrijdag op zaterdag met temperaturen diep onder het vriespunt. Maar als je zeker wilt zijn voor een ticket voor de 49ste uitgave van Pinkpop laat je niets aan het toeval over.

En dus heeft Ramon Byrman uit Schimmert zich vrijdag alvast verzekerd van het beste plekje voor de ingang van Bureau Pinkpop in Geleen. Een muts en warme winterjas moeten hem door de kille nacht heen helpen.

Ramon is fan van de Foo Fighters, The Offspring en Editors. Het is hem alles waard dat hij deze bands live op het Pinkpopterrein in Landgraaf kan bekijken. En dus neemt hij de kou op de koop toe. 

Verkoopplekken
Behalve in Geleen zijn er zaterdag nog vijf andere plekken waar de verkoop van Pinkpop-kaarten plaatsvindt: Sittard (Music Machine, Paardenstraat 11), Heerlen (Satisfaction, Oranje Nassaustraat 73), Venlo (Sounds, Parade 66), Tilburg (Sounds, Nieuwlandstraat 33) en Landgraaf (Burgerhoes, Sweelinckplein 1).

220 euro
Liefhebbers kunnen ook online via Ticketmaster aan kaarten komen. De verkoop start zaterdagochtend om 10:00 uur. Voor een weekendticket betaal je 220 euro (inclusief camping), voor een dagticket van het driedaagse muziekfestival ben je 100 euro kwijt. 

Pinkpop is vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op het Megaland-terrein in Landgraaf.