Staking krantenbezorgers in Maastricht niet doorgegaan

Print
Staking krantenbezorgers in Maastricht niet doorgegaan

De zaterdagkranten klaar voor bezorging. Afbeelding: Roy op het Veld

De staking die enkele bezorgers van onder meer deze krant voor zaterdagochtend hadden aangekondigd in een deel van Maastricht, is niet doorgegaan.

De abonnees van De Limburger in die wijken hebben gewoon hun krant ontvangen.

Misverstand
Vrijdag werden er al gesprekken gevoerd met de bezorgers en de depothouder. De kwesties die onder de bezorgers leefden bleken gebaseerd op een misverstand en zijn uit de wereld geholpen. De bezorgers zijn zaterdagochtend dan ook normaal aan het werk gegaan. 

Medewerkers
Ze kregen daarbij hulp van een aantal medewerkers van De Limburger en De Telegraaf, die klaar stonden om in actie te komen wanneer de bezorgers toch zouden staken. En hoewel dat laatste dus niet het geval was, namen onder anderen leden van directie, hoofdredactie en staf toch een aantal straten voor hun rekening.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen