Knuffels van wagen gegooid bij optocht: jongen ontroostbaar

© het Nieuwsblad

Wat een leuke carnavalsoptocht had moeten worden in Gellik (Lanaken), vlak over de grens bij Maastricht, eindigde voor een kleine jongen in een regelrecht drama.

Redactie

Tijdens de optocht zijn de twee knuffels van Lowieke Peeters per ongeluk uit de carnavalswagen gegooid. En niemand heeft ze tot dusver langs de route kunnen terugvinden.

DroevigZijn ouders merken hoe droevig hun zoontje is, nu hij zijn twee lievelingsknuffels niet meer heeft. Daarom hopen ze dat mensen hen kunnen helpen. In een emotionele oproep vragen ze of iemand zijn pluchen ratje en leeuw heeft gevonden.

“Heeft iemand deze knuffels toevallig gevangen in Gellik? Ze zijn van ons Lowieke”, schrijft mama Kirsten Peeters op Facebook. “Hij is zeer ongelukkig nu en enorm ontroostbaar. Als iemand ze heeft of gezien laat het ons weten. Je bent onze reddende engel!”

RatHet ene beestje is Remy de rat uit de film Ratatouille en de andere is een handpop in de vorm van een Leeuw.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee