Baby ontvoerd op parkeerplaats in Noord-Brabantse Eersel

Print
Baby ontvoerd op parkeerplaats in Noord-Brabantse Eersel

Afbeelding: ANP

Het kindje dat maandagochtend ontvoerd werd op de parkeerplaats bij de Lidl aan de Nieuwstraat in Eersel, is meegenomen door haar eigen ouders.

De politie heeft een Amber Alert uitgedaan, met het verzoek om naar de ouders en hun auto uit te kijken. De man en vrouw uit Handel kwamen eerder in het nieuws omdat ze veel mensen hebben opgelicht.

Uit handen gegrist
De pleegmoeder kwam met het halfjaar oude baby'tje uit Helmond uit de supermarkt Lidl gelopen. Op de parkeerplaats werd het meisje, Hannah Simons, met maxi-Cosi en al uit de handen van de verzorgster gegrist. 

 

Het ging hier om een van beide ouders, blijkt nu. Die ging ervandoor in een Mercedes SUV. De politie is op zoek naar die donkerblauwe of zwarte Mercedes ML met kenteken 94-GK-PB.

Gevaar
De politie waarschuwt dat de baby in gevaar is en doet een oproep voor mensen om uit te kijken naar haar en haar beide ouders. 

Medewerkers van de Lidl hebben niets van het incident op de parkeerplaats meegekregen.  

Oplichting
De ouders waren eerder in het nieuws omdat zij een spoor van oplichting, verduistering en bedreiging veroorzaakte in de regio. Veel slachtoffers hebben aangifte gedaan, de politie is een onderzoek begonnen. Op Facebook wordt een waarschuwing tegen het duo uit Handel massaal gedeeld. Meer dan dertig gedupeerden hebben zich al gemeld. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →