12-jarige dingt mee naar Music Award Maastricht

Print
Voor het eerst dingen twee studenten van het Junior Conservatorium mee naar de Music Award Maastricht.

De 12-jarige Erika Ngarmcroh uit Bangkok en de Poolse Klara Gronet (17) zijn de twee violisten van het Junior Conservatorium Maastricht die een gooi doen naar de prijs. De winnaar krijgt 4500 euro, te besteden aan de eigen muzikale en artistieke ontwikkeling. H

Jury
Het deelnemersveld van de 18de editie van het concours voor jong talent wordt gecompleteerd door vier vioolstudenten van het Conservatorium Maastricht. Een professionele jury onder leiding van Stefan Rosu, intendant philharmonie zuidnederland, beoordeelt de studenten op onder andere muzikaliteit, potentie en presentatie.

Publiek
Het publiek bepaalt wie van hen de publieksprijs van 500 euro verdient. Music Award Maastricht wordt georganiseerd door Rotary Club Maastricht en Conservatorium Maastricht. Het concours vindt plaats op 3 maart vanaf 20.00 uur in Conservatorium Maastricht.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →