In Eersel ontvoerde baby Hannah was uit huis geplaatst vanwege mishandeling

Print
In Eersel ontvoerde baby Hannah was uit huis geplaatst vanwege mishandeling

Afbeelding: ANP

Baby Hannah die maandagochtend in Eersel is ontvoerd door haar biologische ouders was uit huis geplaatst vanwege vermoedens over mishandeling.

In oktober vorig jaar werden bij het meisje gebroken ribben, een gebroken enkel en meerdere blauwe plekken geconstateerd en haar ouders werden aangehouden voor mishandeling. Dat staat in uitspraken van de rechtbank in Den Bosch over het verzoek van de Raad voor de Kinderbescherming om de baby uit huis en onder toezicht te plaatsen.

Ontkennen
Voor het letsel was geen medische oorzaak. Wie het heeft veroorzaakt is voor zover bekend nog niet vastgesteld. De beide ouders ontkennen dat ze het kindje hebben mishandeld.

Amber Alert
De politie is een Team Grootschalig Opsporing gestart en er is Amber Alert uitgegaan. De politie zegt vooralsnog geen idee te hebben waar Hannah is. 

De ouders waren eerder in het nieuws omdat zij een spoor van oplichting, verduistering en bedreiging veroorzaakten in de regio.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →