Beelden overval America in Opsporing Verzocht

Print
Beelden overval America in Opsporing Verzocht

Afbeelding: SK-Media

America - In het televisieprogramma Opsporing Verzocht worden dinsdagavond voor het eerst bewakingsbeelden getoond van een gewapende overval op een speelautomatenhal op vakantiepark De Limburgse Peel in America.

De overval op de gokhal aan de Peelheideweg vond plaats op 12 mei van het vorig jaar. Rond zes uur in de avond werd een medewerker van het recreatiepark door een overvaller bedreigd, waarna die er met een nog niet bekendgemaakte buit vandoor ging. Bij de overval raakte niemand gewond.

Fors postuur
De politie startte een rechercheonderzoek, maar wist de dader nog niet te pakken. Daarom wordt nu via Opsporing Verzocht de hulp ingeroepen van het publiek. De verdachte is volgens de politie een man van 1.80 meter, met fors postuur en een geschatte leeftijd van rond 35 jaar.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →