Drie gewonden bij nachtelijke vechtpartij: 'Mijn dochters zijn de vernieling ingeschopt'

Print
Drie gewonden bij nachtelijke vechtpartij: 'Mijn dochters zijn de vernieling ingeschopt'

Afbeelding: Istock/Facebook

Venlo - Bij een vechtpartij op de Deken van Oppensingel in Venlo zijn afgelopen weekeinde drie personen gewond geraakt.

Het gaat om een 19-jarige vrouw en 21-jarige man uit Venlo en een 24-jarige vrouw uit Blerick. 

Zeven personen
Volgens de politie waren er in totaal zeven personen bij de vechtpartij betrokken. De politie zegt op dit moment niet te weten wat de aanleiding was voor de vechtpartij. "Beide kampen hebben gezegd dat ze aangifte willen doen. Eén partij komt daar woensdag voor naar het bureau. De andere partij heeft nog geen afspraak."

Gefilmd
Volgens Ghisje Schoenmakers, moeder van de twee gewond geraakte vrouwen, liepen haar dochters, een vriendin en schoonzoon zondagochtend rond 04.00 uur na een avondje stappen via de Deken van Oppensingel richting huis. Volgens haar stopten er ter hoogte van Museum van Bommel van Dam ineens twee auto’s, stapten er minstens vijf personen uit en sloegen ze er meteen uit het niets op los. "Mijn dochters werden totaal de vernieling ingeschopt." Terwijl de vrouwen klappen kregen, werd haar schoonzoon door de daders op afstand gehouden. Hij wist de geweldsuitbarsting te filmen.


Kneuzingen
De politie kan dinsdagmiddag niet ingaan op het verhaal van Schoenmakers. "Want we weten op dit moment niet hoe het precies zit. Via de aangifte hopen we hier meer over te weten te komen." De slachtoffers zijn na het incident behandeld in het ziekenhuis. Volgens Schoenmakers heeft haar oudste dochter kneuzingen in de nek, schouder, rug en knie. Haar jongste dochter kampt met verwondingen aan haar neus.

Schoenmakers meldt op Facebook dat er tijdens het incident een wit busje voorbij reed. Ze hoopt dat de bestuurder van het busje gevonden wordt. De moeder hoopt dat diegene informatie heeft over het geweldsincident.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →