Drie gewonden bij nachtelijke vechtpartij: 'Mijn dochters zijn de vernieling ingeschopt'

© Istock/Facebook

Bij een vechtpartij op de Deken van Oppensingel in Venlo zijn afgelopen weekeinde drie personen gewond geraakt.

Daan de Hulster

Het gaat om een 19-jarige vrouw en 21-jarige man uit Venlo en een 24-jarige vrouw uit Blerick. Zeven personenVolgens de politie waren er in totaal zeven personen bij de vechtpartij betrokken. De politie zegt op dit moment niet te weten wat de aanleiding was voor de vechtpartij. "Beide kampen hebben gezegd dat ze aangifte willen doen. Eén partij komt daar woensdag voor naar het bureau. De andere partij heeft nog geen afspraak."GefilmdVolgens Ghisje Schoenmakers, moeder van de twee gewond geraakte vrouwen, liepen haar dochters, een vriendin en schoonzoon zondagochtend rond 04.00 uur na een avondje stappen via de Deken van Oppensingel richting huis. Volgens haar stopten er ter hoogte van Museum van Bommel van Dam ineens twee auto’s, stapten er minstens vijf personen uit en sloegen ze er meteen uit het niets op los. "Mijn dochters werden totaal de vernieling ingeschopt." Terwijl de vrouwen klappen kregen, werd haar schoonzoon door de daders op afstand gehouden. Hij wist de geweldsuitbarsting te filmen.

Schoenmakers meldt op Facebook dat er tijdens het incident een wit busje voorbij reed. Ze hoopt dat de bestuurder van het busje gevonden wordt. De moeder hoopt dat diegene informatie heeft over het geweldsincident.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee