Agenten vallen huis Plasmolen binnen bij grote politie-actie

© Archief ANP

Bij een grote drugsactie is de politie dinsdagochtend vroeg een huis in Plasmolen binnengevallen. In totaal werden zeven woningen en een bedrijfspand doorzocht waarbij wapens en hennepkwekerijen werden aangetroffen.

Redactie

Met 140 agenten doorzocht de politie in alle vroegte zeven woningen in Nijmegen, Malden, Plasmolen en Beuningen en een bedrijfspand in Heumen.

ArrestatiesBij de actie zijn vier verdachten opgepakt. Het gaat om twee Nijmeegse mannen van 24 en 49 jaar, een 46-jarige inwoner van Malden en een man van 62 jaar uit Beuningen. Meer aanhoudingen sluit de politie niet uit.

GeldbedragTijdens de invallen nam de politie meerdere vuurwapens en munitie in beslag. Verder namen de agenten twee auto's, computers, telefoons en een aanzienlijk geldbedrag mee. In een woning werden restanten van een hennepkwekerij gevonden. In de schuur van een ander huis trof de politie een hennepkwekerij met 34 planten aan.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee