Agenten vallen huis Plasmolen binnen bij grote politie-actie

Print
Agenten vallen huis Plasmolen binnen bij grote politie-actie

Afbeelding: Archief ANP

Riethorst-Plasmolen - Bij een grote drugsactie is de politie dinsdagochtend vroeg een huis in Plasmolen binnengevallen. In totaal werden zeven woningen en een bedrijfspand doorzocht waarbij wapens en hennepkwekerijen werden aangetroffen.

Met 140 agenten doorzocht de politie in alle vroegte zeven woningen in Nijmegen, Malden, Plasmolen en Beuningen en een bedrijfspand in Heumen.

Arrestaties
Bij de actie zijn vier verdachten opgepakt. Het gaat om twee Nijmeegse mannen van 24 en 49 jaar, een 46-jarige inwoner van Malden en een man van 62 jaar uit Beuningen. Meer aanhoudingen sluit de politie niet uit.

Geldbedrag
Tijdens de invallen nam de politie meerdere vuurwapens en munitie in beslag. Verder namen de agenten twee auto's, computers, telefoons en een aanzienlijk geldbedrag mee. In een woning werden restanten van een hennepkwekerij gevonden. In de schuur van een ander huis trof de politie een hennepkwekerij met 34 planten aan.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →